Mijn favorieten

NVM

Garanties
Het beëdigde makelaarskantoor van De Bouten Groep is aangesloten bij een landelijke branchevereniging. Wat u daaraan hebt? Veel! Het betekent immers dat onze dienstverlening aan hoge kwaliteitseisen voldoet, dat wij gebonden zijn aan een erecode en dat we bemiddelen en adviseren op een onafhankelijke, objectieve manier. Bovendien zijn wij verplicht onze kennis up-to-date te houden om u de beste begeleiding te kunnen blijven geven. 

NVM 
Stelt de belangen van de consument centraal en tracht voortdurend in te spelen op de veranderende behoeften. De snelle veranderingen in de markt vereisen een alert beleid.
Hierin past het streven naar wettelijke regelingen ter bescherming van de consument. NVM wil een vrije makelaarskeuze in een transparante markt. De consument is gebaat bij duidelijke beroepsregels en een degelijke tuchtrechtspraak. Zodat u de cliënt later niet voor verrassingen komt te staan.

Algemeen
Een makelaar die lid is van NVM biedt u de nodige zekerheden. U heeft te maken met een professionele vakman of vakvrouw, die goed is opgeleid voor het vak. Met daarbij waar nodig de steun van een aantal experts en collega’s binnen de vereniging. Onze inzet is altijd direct in úw belang. We willen voor u de best mogelijke deal sluiten bij het kopen of verkopen. Binnen de grenzen van wetgeving en regelgeving. Elke makelaar houdt zich daarbij aan de normen en waarden van een heldere erecode. De NVM- makelaar is geen handelaar, maar een onderhandelaar. Iemand die het echt voor u opneemt. Dat is de meerwaarde van de Landelijke Makelaars Vereniging.

U krijgt meer voor elkaar met een NVM-makelaar!!!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring