Mijn favorieten

Verkoop


Voor de meeste mensen is het verkopen van een huis geen dagelijks werk. Tussen het bepalen van de vraagprijs en het passeren van de akte bij de notaris moet heel wat werk worden verzet.

Ingewikkeld werk voor specialisten met vakkennis en hart voor de klant. Bent u voornemens uw woning te verkopen? Dan heeft u belang bij een vlot verloop van de verkoopprocedure, een goed resultaat, deskundige adviezen en optimale service. U doet er goed aan een beëdigd makelaars in te schakelen. De makelaar vertegenwoordigt uitsluitend uw belang en onderhandelt over de beste prijs en de gunstigste voorwaarden. Zowel de voorbereiding als de bezichtiging komt geheel voor rekening van de makelaar.

De complete verkoop wordt geheel uit handen genomen, waarbij vertrouwen en samen streven naar de beste verkoopvoorwaarde prioriteit is. Bouten makelaardij werkt niet volgens een standaard procédé, uw wensen vormen de basis tot samenwerking. In een persoonlijk contact zullen alle mogelijkheden, zoals o.a. internet, advertentiebeleid, brochure opmaak met u worden besproken. Om zo te komen tot een product opmaat.


In uw belang
De succesvolle verkoop of aankoop van een pand begint bij de Bouten Groep met een goed gesprek. Daarbij zetten we al uw wensen duidelijk op een rijtje en laten we de verschillende mogelijkheden de revue passeren. Vervolgens zetten we alles op alles om u het beste resultaat te bieden: het beste bod bij verkoop en de gunstigste prijs bij aankoop. Bovendien nemen we u alle zorgen uit handen. Kortom, wij zorgen ervoor dat u tevreden kunt terugkijken op de verkoop of aankoop van uw woning of bedrijfspand.

Iedere opdracht is voor ons een unieke opdracht. Voor de verkoop van uw woning zetten we breed in met folders, advertenties en internet. We nemen de tijd om u optimaal van dienst te zijn. En doordat we weten wat er speelt in de regio, kunnen we ook nog eens snel en doeltreffend in actie komen!


Bent u voornemens u woning te verkopen, bel dan voor een informatief en vrijblijvend gesprek.