Mijn favorieten

DE VOORBEREIDING


Voor de meeste mensen is het verkopen van een huis geen dagelijks werk. Tussen het bepalen van de vraagprijs en het passeren van de akte bij de notaris moet heel wat werk worden verzet. Ingewikkeld werk voor specialisten met vakkennis en hart voor de klant.

Een goede voorbereiding is derhalve het halve werk, informatie moet kloppen om zowel verkoper als koper een vertrouwd gevoel te geven bij het nemen van zo’n grote beslissing. Wij van Bouten makelaardij begrijpen dat met als doelstelling duidelijkheid voor ons, u en uw potentiële koper te creëren. 

Bent u voornemens uw woning te verkopen? Dan heeft u belang bij een vlot verloop van de verkoopprocedure, een goed resultaat, deskundige adviezen en optimale service. U doet er goed aan een beëdigd NVM- makelaars hiervoor in te schakelen.


Deze NVM- makelaar vertegenwoordigt uitsluitend uw belang en onderhandelt over de beste prijs en de gunstigste voorwaarden. Zowel de voorbereiding als de bezichtiging komt geheel voor rekening van de makelaar. De complete verkoop wordt geheel uit handen genomen, waarbij vertrouwen en samen streven naar de beste verkoopvoorwaarde prioriteit is.

Werkwijze
Bouten makelaardij werkt niet volgens een standaard procédé, uw wensen vormen de basis tot samenwerking. In een persoonlijk contact zullen alle mogelijkheden, zoals o.a. internet, advertentiebeleid, brochure opmaak met u worden besproken. Om zo te komen tot een product opmaat.